4 מתכונים לארוחת שבת חורפית מענגת
מרק חרירה טעים טעים שבא לבכות, קציצות מנצחות עם מנגולד ולימון, סלט של כרובית צלויה ופלפל חריף ועוגת קוקוס ושוקולד שעכשיו היינו מתחתנים איתה. יאללה, מתי שבת?

מרק חרירה
בערך 10 שנים אנחנו מכינים את המרק הזה, מדי חורף בחורפו לפחות פעמיים-שלוש, לפעמים עם בשר ולפעמים בלי, ותמיד, אבל תמיד, זה נגמר בזה שמבקשים מאיתנו את המתכון. רוצים להיות אלה שמבקשים מהם מתכונים? אתם חייבים להכין את מרק החרירה הזה.

קציצות במנגולד ולימון
השילוב של קציצות ומנגולד הוא אהוב עלינו במיוחד, וגם השילוב של בשר ולימון ושל מנגולד ולימון, בעיקר בחורף. בקיצור, מאיפה שלא מסתכלים על זה מדובר בפיצוץ מופלא של טעמים, שפשוט מתחנן לתל קטן של אורז לבן שיספוג את כל הטוב הזה. אז כן, תכינו גם אורז. בקטנה.

סלט כרובית, בצל וארוגולה
כל כך יפות הכרוביות בעונה הזו של השנה, שפשוט כואב הלב להשאיר אותן בסופר או אצל הירקן. יש המון דברים טעימים להכין עם כרובית, הפעם אנחנו בעניין של פרחי כרובית צלויים בתנור, שמוגשים עם פלפל חריף וארוגולה ומזכירים שאין ולא היה עוד ירק כזה בעולם.

עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס
לא יודעים למה, אבל השילוב של קוקוס ושוקולד נתפס אצלנו כשילוב של חורף (ואם תזכירו לנו בקיץ שאמרנו את זה כנראה שנכחיש), כזה שהכי כיף להתכרבל איתו מול הטלוויזיה כשבחוץ מזג האוויר משתולל. כוס תה, חתיכה או שתיים או שלוש מהעוגה הזאת, ואנחנו מוכנים לשבת המלכה.
שבת שלום!