4 מתכוני בזק לארוחת שבת שלמות
חזה עוף וירקות שצולים קומפלט בתבנית אחת, אורז פרסי ירוק בשיטה מיוחדת שחוסכת את הקיצוץ הידני, סלט שחוגג את שובו של האבוקדו לשווקים וקינוח שמכינים ב-5 דקות וזוללים אפילו בפחות. איזו ארוחה טעימה ארגנו לכם השבוע, והכל קלי קלות

חזה עוף וירקות בתבנית אחת
תבנית אחת שיש בה (כמעט) הכל: נתחים שלמים של חזה עוף, שהושרו מבעוד מועד בתערובת של שמן זית ותבלינים כדי שיישארו עסיסיים, כמה ירקות חתוכים גס (אפילו לא מקולפים!), תבלינים בסיסיים וקצת עשבי תיבול. העוף עובר טיגון קצר לפני הכניסה עם הירקות לתנור, והתוצאה היא תבנית צבעונית יפהפייה שעושה חשק להסתער.

אורז פרסי ירוק
מתכון של לייזה פאנלים לאורז מפוצץ בכוסברה (אבל לא ננטור למי שיחליף אותה בשמיר או פטרוזיליה). שימו לב לשיטה הזאת: את הכוסברה היא טוחנת עם שום, בצל וקצת מים לקבלת משחה, ואת המשחה מוסיפה לאורז בזמן שהוא מתבשל. יוצא שווה.
סלט מלפפונים ואבוקדו
האבוקדו חזר לחיינו, ולרגעים אנחנו מרגישים שזה יותר משמח אותנו אפילו מסוף החופש הגדול. איך נחגוג? בסלט אבוקדו, כמובן, עם מלפפונים פריכים, בצל סגול ורוטב אסייתי טוב.

עוגת מייפל אגוזים בחושה
5 דקות לוקח להכין את העוגה הזאת, זה הצד החיובי. הצד הפחות חיובי הוא שגם לחסל אותה לוקח בערך אותו פרק זמן. אז מה עושים? מכינים מראש שתיים, ושלום על ישראל.
שתהיה שבת שקטה!