4 מתכונים לארוחת שבת קלה ומעולה
האמת? כבר המנה הראשונה - עוף ואורז בסגנון יווני שנצלים ביחד בתנור - היא ארוחה בפני עצמה, אבל זה לא הפריע לנו להוסיף גם קציצות כרישה, סלט ברוקולי טרי נהדר וכמובן עוגה טובה, לקינוח

ארוחה יוונית בתבנית אחת
מנה שהיא לבדה ארוחה: עוף במרינדה של שום, לימון ואורגנו (איזה שילוב מנצח!), שנצלה בתבנית אחת עם אורז ובצל, ויכול לצאת מהתנור ישר לשולחן השבת שלכם. מבחינתנו אורז לבן שחוסה במיציו של עוף זה אחד הדברים הטעימים, ואם אתם לא מסכימים כנראה פשוט לא ניסיתם.

קציצות כרישה
לביבות טעימות טעימות של כרישה, בצל, תפוח אדמה ובשר טחון, שתמיד אנחנו נזכרים בהן לקראת פסח ותמיד מככבות אצלנו על שולחן החג.

סלט ברוקולי טרי וחמוציות
שני קטעים מטריפים יש בסלט הזה: הראשון, שהוא עשוי מברוקולי טרי טרי, בלי בישול, בלי אידוי, בלי כלום, והשני - הרוטב, שהוא איזון מושלם של מיונז, דבש וחומץ. צרפו את שני אלה יחד וקיבלתם את אחד הסלטים הכי מיוחדים והכי טעימים שהכנתם מימיכם.

עוגת שוקולד פרווה
עוגת שוקולד פשוטה וטעימה של קרן אגם, שאחד המרכיבים בה הוא באופן מפתיע מים רותחים. נשמע מוזר? אולי, אבל עשו טובה, הסירו דאגה מליבכם. יופי יופי של עוגה.
שבת שלום!