ארבעה מתכונים מנצחים שיסגרו לכם ארוחת שבת
מתחילים עם לחמניות שטעימות כמו שהן יפות, קציצות עוף שנותנות פייט לקציצות הקבועות שלכם, סלט בורגול ירוק של עומר מילר ולקינוח: עוגת שיש גבוהה ויפה שמשלבת שני דברים טעימים מאוד. לפני ארוחת חגי תשרי נוספת, זאת הארוחה שלנו לשישי

לחמניות ממולאות
ברור כבר מעכשיו שלא יישאר מהן כלום. תגידו תודה אם בכלל יישאר מהן משהו עד ארוחת הערב עצמה. כן דרושה פה מעט עבודה, אבל התוצאה שווה את זה: לחמניות רכות במילוי עשיר של בשר טחון וחצילים. חלום.

סלט בורגול
יש סלטים שמניחים על השולחן ומיד כל העיניים הולכות אליהם. זה סוג הסלט הזה: חמוציות מיובשות, בורגול, בצל סגול, עשבי תיבול טריים (כוסברה, פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, סלרי), מלפפון ותיבול פשוט וצנוע של שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. סלט מנצח.
קציצות עוף
בניגוד ללחמניות המטריפות מלמעלה שדורשות עבודה בכמה חזיתות, פה יש מנה קלה להכנה, זריזה וטעימה מאוד מאוד. היא גם עשויה לגרום לכם לחשוב אחרת על קציצות עוף וגם תוכלו לעוף על עצמכם בפני האורחים ולספר בגאווה שלא מדובר במשחת קארי קנויה, אלא בקארי ביתי מעשה ידיכם. הכי כדאי להגיש את הקציצות על אורז בסמטי, אבל יש לכם אישור שלנו להשתמש בכל אורז אחר שאתם אוהבים.
עוגת שיש
שילוב של שוקולד ותפוז הוא שילוב שבזנו לו כזאטוטים, אבל מאז הבנו את סוד הקסם שלנו ולגמרי נפלנו שדודים. כנראה קרן אגם היא משלנו, כי סידרה לנו מתכון פרווה מהמם לעוגת סולת עם השילוב הזה בדיוק.
