ארוחה מנצחת לשבת ב-4 מתכונים בלבד
מהפוכה עוף ופתיתים, שזה בעצם מקלובה, סלט תפוחי אדמה שאנחנו אוהבים במיוחד ותוספת כיפית מאוד של צלעות תירס. ומה בגזרה המתוקה? לקינוח יש רוגלך שוקולד וטחינה שמוכנים תוך פחות משעה. יש לנו כבר תיאבון

מהפוכה
אחד ממתכוני הדגל של עומר מילר קיבל יופי של שדרוג והפך למהפוכה - מאפה חגיגי של שכבות אורז ובשר (לרוב כבש, אבל לא תמיד). הבישול הארוך עם התיבול מבטיח סיר טעים בטירוף, עוף ופתיתים נימוחים ואפילו אם רגע ההיפוך הדרמטי טיפה יתפקשש לכם - עדיין תהיה מנה לתפארת.

סלט ביצים
בלי מיונז. סלט ביצים בלי מיונז בכלל, ותאמינו לנו, הוא אפילו לא חסר פה בכלל. בזכות נוכחות יפה של עשבי תיבול (פטרוזיליה קצוצה ובצל ירוק) הסלט מקבל טוויסט הרבה יותר קיצי וים תיכוני והוא גם קליל יותר. חוץ מהם מוסיפים גם קצת מיץ לימון שתמיד תורם רעננות וטריות ואם לא מחשיבים את שמן הזית והתבלינים היבשים (מלח, פלפל וכמון) מדובר בסלט פשוט וטעים של חמישה מרכיבים וזהו.

תירס
לא, לא נמאס לנו מהלהיט התורן של לפני 2 קיצים. נכון שגם קלח תירס עם מעט מלח יכול גם לעשות את העבודה - אבל זה הרבה יותר כיף ככה. אם אתם שומרי כשרות - אפשר פשוט להשמיט את הפרמזן, זה עדיין יהיה פצצה.

רוגלך
כל כך מעט צריך בשביל הרוגלך הזה, שזה כמעט לא נעים. תשכחו מהטררם של רוגלך מסורתי ותתמכרו לגרסה של בצק הפילו. זה יהיה פריך בטירוף. בשביל להפוך את זה לפרווה - ממירים את החמאה המומסת בספריי שמן או מרגרינה בטעם חמאה.
