mako
פרסומת

4 מתכונים לארוחת שבת מנצחת

מתחילים עם סלט ניסואז חתיכי, בשביל הספתח, ממשיכים עם פאי רועים הגון, שהוא הדרך הכי טובה שאנחנו מכירים לשלב בשר ותפוחי אדמה, לידו סלט חסה הכי קליל בעולם, ולקינוח - מישהו צריך לעשות משהו עם הקלמנטינות היפות האלה, לא?

mako אוכל
פורסם:
פאי רועים
פאי רועים | צילום: istockphoto, istockphoto
הקישור הועתק
סלט ניסואז
ניסואז. התחלה יפהפייה לארוחה מעולה | צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

סלט ניסואז

ארוחה שנפתחת עם כזאת צלחת צבעונית ויפה היא כבר ארוחה מוצלחת. אנחנו מכינים את הניסואז הזה בדרך כלל באמצע השבוע דווקא, אבל אז הוא משמש לנו ארוחת ערב שלמה. במצב רוח להשקיע? הכינו ניסואז אישי לכל אחד מהסועדים.

פאי רועים
התפודים בילט אין בעיקרית. פאי רועים | צילום: istockphoto, istockphoto

פאי רועים

נכון, עדיין אין כאן חורף אמיתי, אבל מי קבע שבשר טחון מתובל ושכבה (יפה!) של פירה שייכים דווקא לחורף? אנחנו את פאי הרועים הזה אוהבים כל השנה, ובעיקר אנחנו מתים על זה שהתפודים הם כבר בילט אין במנה הבשרית.

חסה
מכל המפונפנים, מצב שזה הולך להיות סלט החסה הקבוע שלכם | צילום: Ekaterina Kondratova / Shutterstock

סלט חסה פשוט

בדרך כלל אנחנו משוויצים בסלטי החסה שלנו על מרכיביהם הרבים והמיוחדים. בסלט הזה אנחנו משוויצים דווקא בגלל מיעוט המרכיבים שבו, שהוא בבחינת מעט המחזיק את המרובה: פשוט עלי חסה (טוב, גם קצת רוקט, בקטנה), ועליהם רוטב ויניגרט הכי בסיסי שיש. תאמינו לנו, ליד פאי רועים זה בדיוק הסלט שאתם רוצים. 

פרסומת

מאפינס קלמנטינות

כל פירות ההדר היפים האלה, מישהו חייב להכין מהם משהו! אז השבוע המישהו הזה יהיה אנחנו, והמשהו - מאפינס קלמנטינות, על פי מתכון של נטלי לוין המצוינת, שיגוונו את עוגת התפוזים הקבועה.

מאפינס קלמנטינות, קוקוס ושקדים פרווה
מאפינס קלמנטינות. כי כמה עוגת תפוזים אפשר לאכול | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל