מהקציצות ועד הקינוח: 5 מתכונים לארוחת שבת מושלמת
קציצות אורז ובשר שהן מהדברים היפים יותר שיצא לנו להכין ולאכול, פטאייר במילוי טעים ואפילו בריא, סלט קוסקוס ועגבניות שמשלב כמה מאהבותינו הגדולות, דלורית אפויה שכנראה תאמצו כבר לכל החיים ועוגיות פאדג' שוקולדיות ונימוחות. אם ככה נראית שגרה – אנחנו אנשים שגרתיים גאים

קציצות קיפוד
תסכימו איתנו שאין שילוב הולם יותר מאורז וקציצות, בעיקר בסוף השבוע, ואנחנו כמובן כוללים בזה נשנוש שאריות ביום ראשון. הקציצות היפות האלה, ממתכוני הפאר של המטבח הפרסי (ושל רותם ליברזון המהממת), כוללות את האורז והבשר יחדיו ברוטב מעולה, ויום אחרי הן אפילו עוד יותר טעימות.

פטאייר
למאפה הזה יש לא מעט גרסאות, אבל המילוי הכי טעים שיש לפטאייר לדעתנו הוא בדיוק כמו במתכון הזה – ירוק ומעט חמצמץ. פה הלכנו על מנגולד ועדשים, בריאות וטעם בתוך מעטפת בצק שאפשר לאכול עם הידיים.

דלורית צלויה
עם כל הכבוד לבטטה אהובת ליבנו ויקירת תנורינו, יש עוד ירק כתום שמכניסים לתנור, אפילו עם תיבול מינימליסטי, ויוצאת משם מנה משגעת. אנחנו כמובן מתכוונים לדלורית הצלויה, שכיף לפרק עם המזלג לחוטים רכים, והיא גם נהדרת לכל מי ששומר על המשקל. בקיצור, תכירו את החברה החדשה והאנדר-רייטד שלכם.

סלט קוסקוס ועגבניות צלויות
יש סלטים שיכולים לשמש כמנה מספקת ומשביעה, וזה בכיף יכול להיכנס תחת הקטגוריה הזו. זוכרים את מיכל אפשטיין מ"מאסטר שף", וכמה המנות שלה תמיד נראו גם טעימות, גם עם אלמנטים של טריות ופריכות וגם לא מושחתות מדי? הסלט הזה לא שונה, ויש בו קצת מכל דבר.

עוגיות פאדג'
כן, הן פרווה, אבל לא חסר בהן כלום. עוגיות שוקולדיות רכות רכות, שהכי כיף לסיים איתן ארוחה. עכשיו האתגר הוא להסתפק רק באחת.