3 מתכונים לארוחת שבת קלילה ופשוטה
יומיים לפני ראש השנה זה לא זמן להרים ארוחת שישי מורכבת - בכל זאת, צריך לאגור כוחות לערב החג. אז מה בכל זאת מכינים? עוף וקוסקוס עם עוד כמה הפתעות במחבת אחת, סלט ירקות פשוט וטעים וקינוח פצצתי שסוגר את הארוחה עם כל המתוק שצריך

תבשיל קוסקוס ועוף במחבת אחת
פחות משעה אחת תידרש מכם בשביל התבשיל הזה. כמה פחות? זה לוקח חצי שעה בלבד. אז במה מדובר? מתכון של תום פרנץ (שזה תמיד מבשר טובות) לתבשיל מהיר במחבת אחת: קוסקוס, עוף, גרגירי חומוס ומשמשים בתיבול פיקנטי של אריסה.
סלט
כל אחד יכול לבחור את הירקות שהוא אוהב, לחתוך אותם ולקרוא לזה סלט, אבל כדי להכין סלט ישראלי ביי דה בוק, סלט שמתחסל מהקערה ורבים על המיץ שלו אחרי שהוא נגמר, כדאי לכם לדייק בתיבול ולהקפיד על הטיפול המדויק בכל ירק וירק. זה פשוט ממש, והמתכון הזה יעזור לכם עם זה.

קינוח
לסיום מתוק, מתכון של פסקל פרץ רובין לעוגת שקדים שחצי אוכלוסיה קוראת לה טישפשטי והחצי השני קורא לה בסבוסה. תקראו לה איך שאתם רוצים, רק תדאגו לתה וקפה לידה.
