5 מתכונים לארוחת שבת מעולה
אנחנו מכירים אתכם (וגם את עצמנו). ביום העצמאות כולנו נאכל הרבה יותר ממה שאנחנו יכולים להכיל, ככל הנראה הרוב בשר, ולמחרת כנראה שהארוחה האחרונה שנרצה היא של צלי וקציצות. אז מה כן? או, שמחים ששאלתם

גראטן תפוחי אדמה
ארוחה חלבית היא הזדמנות לחלום שאנחנו בכלל בצרפת, הקורונה היא זיכרון רחוק וכל מה שמטריד אותנו כרגע זה שכף ההגשה תצליח להעביר לנו לצלחת כמה שיותר רעפי תפוחי אדמה דקיקים, שהשתכשכו בתנור עם שמנת מתוקה וגבינה. אלה טרדות!

עגבניות ממולאות בקוסקוס וגבינות
בפנים - תערובת של קוסקוס, שלל גבינות וזיתים טעימים, בחוץ - עגבניות שעוברות צלייה טובה, ולמעלה - פרוסה של מוצרלה, שנמסה מעל הכל והופכת את המנה התמימה לכאורה למושחתת על אמת. שווה.

חציל צלוי עם גבינת עיזים
כמה מתערבים שזו תהיה המנה הראשונה להתחסל בארוחה שלכם? ככה זה, אנחנו כל כך שבויים בקונספט של חצילים בטחינה, שצלחת כזו - של חצילים עם גבינת עיזים, עגבניות וירק טרי - פשוט מושכת אותנו אליה כבכבלי קסם.

קציצות ירקות
המון ירקות שמצטופפים בתוך קציצה טעימה, שהכי מפתה איך שהיא יוצאת מהמחבת אבל גם אחרי כמה שעות כנראה שלא תוכלו לעמוד בפניה. אנחנו כבר חזק בהתמכרות.

עוגת כדורי שוקולד וגבינה ללא אפייה
סוף סוף אפשר להתפרע עם קינוח חלבי, אז שלא נרביץ אחד שהוא משהו משהו? עוגת גבינה עם מסגרת של כדורי שוקולד, יכולים לדמיין סיום יותר טוב מזה לארוחה?
שבת שלום!