3 מתכונים לארוחת שבת הכי הכי קלה
ארוחת השבת שלנו השבוע מורכבת משלושה מתכונים שאף אחד מהם לא מצריך יותר מ-5-10 דקות עבודה. היא פשוטה מאוד, צנועה למדי וחלבית, אבל היא בדיוק מה שאנחנו רוצים להכין (וגם לאכול!) בצאתנו דרוסים משבוע של חג

פשטידת פסטה בלי בישול מקדים
כל כך אנחנו מותשים מהשבוע שעבר עלינו, שאפילו לבשל את הפסטה מראש אנחנו מרגישים שגדול עלינו. מזל שרון יוחננוב חשף אותנו לשיטה הזאת, שמאפשרת להכין פשטידה מעולה של ספגטי וגבינות בלי לבשל שום דבר מראש. 5 דקות של מאמץ, משם זה כבר רק התנור.

סלט עגבניות ושעועית
אנחנו מודים, את הסלט הזה בחרנו בעיקר בזכות השעועית הלבנה, שמוסיפה לארוחה ערך תזונתי שקצת חסר בה. איזה כיף שעל הדרך יצא לנו יופי של סלט, שהוא גם ירק וגם חלבון, וגם ים של רעננות וגם השלמה מדויקת לפשטידת הפסטה של קודם. מתעצלים להשרות ולבשל שעועית? בשביל זה אלוהים ברא את הקטניות המוקפאות.

תותים בקצפת
הקינוח הכי עתיק והכי מהיר בספר, עם שדרוג קטן למבוגרים. את התותים משרים ברום, ואז מגישים עם קצפת טרייה וטובה שהכנתם לבד. חצי שנייה עבודה, ולא יעזור בית דין - אין עוד קינוח טעים כזה. יש ילדים בשולחן? אפשר לטבול רק חלק מהתותים, רק תקפידו להפריד בין התותים השיכורים לאלה הפיקחים.
שבת שלום!