5 מתכונים לארוחת שבת קיצית מושלמת
העיקרית שלנו השבוע היא פשטידת פסטה, אבל כזו שקל ומהיר במיוחד להכין (אפילו לא צריך לבשל את הפסטה!), ומסביבה יש לנו כמה מנות ביניים כיפיות: סלט קישואים עם בצל וביצה קשה, כרובית צלויה ברוטב יוגורט ולחמניות שומשום מהממות, כי למה לא בעצם. וברור שיש גם יופי של קינוח

פשטידת פסטה בלי בישול מקדים
גרסת הפשטידה של פסטה בסיר אחד: מסדרים חבילה של ספגטי (לא מבושל, ככה, ישר מהקופסה) בתבנית, שופכים עוד כמה מרכיבים, מכסים במים ואופים. תראו כמה שזה טעים.

סלט קישואים ביוגורטחינה
כשכולם מפליגים בשבחיהם של חצילים על סלטיהם השונים, אנחנו בלב חושבים על הסלט הזה, סלט קישואים בכלל, שהוא כל כך יותר עדין וטעים בעינינו, ופחות אגרסיבי בטעמיו. סלט עם בצל מטוגן וביצה קשה, שמוגש על רוטב סמיך של יוגורט וטחינה. אם אתם שואלים אותנו - לוקח כל סלט חצילים שאי פעם טעמנו.

כרובית ביוגורט
עוד קצת רוטב על בסיס יוגורט, והפעם כזה שנשפך על הכרובית הצלויה עם יציאתה מהתנור, ויוצר ניגודי טמפרטורה כיפיים בטירוף. רק לא לשכוח את התבלין הסודי.

לחמניות בייגלה ירושלמי
זה המתכון היחיד בארוחה הזו שיתבע מכם יותר מ-15 דקות עבודה, אבל האמינו לנו - זה שווה את זה. הרי צריך משהו לנגב איתו את הרוטב של הסלט, אולי עם איזו פיסה של בצל מטוגן או חתיכה בול במקום של ביצה קשה.

חיתוכיות פרוזן יוגורט
קינוח שמכינים בטיל, ומנשנשים תוך פטפוט משפחתי נעים על הא ועל דא. רק לא לשכוח לתת לו זמן לקפוא.