4 מתכונים לארוחת שבת שלפני יום כיפור
גם אתם מרגישים שעוד צלי עוף אחד ואתם מתעלפים? נו ברור, עדיין לא התאוששנו מזלילות ראש השנה הבלתי נגמרות, והנה יום כיפור נושף בעורפנו, על כל הסעודות המשתמעות מכך. אז מה אוכלים בין לבין? קצת דג, קצת ירקות, קצת תפוחי אדמה, וקינוח אחד מטריף שאומנם צריך להכין יום קודם אבל באמת שזה לוקח פחות מ-10 דקות

בורי אפוי בנייר כסף
אם למישהו יש אשליה שאנחנו הולכים לחמם שמן במחבת בסוף השבוע הזה, הוא כל כך, אבל כל כך טועה. את המנה העיקרית בארוחת השבת שלנו אנחנו אורזים בנייר אלומיניום עם כמה עשבים נחמדים, והיידה לתנור. תודיעי לנו כשאת מוכנה.

צ'יפס אפוי
משחקים בפיש אנד צ'יפס, רק בלי בלילות ובלי טיגונים. גם את הצ'יפס בארוחה הזאת אנחנו מכינים בתנור, ואחרי שתנסו תראו שאין עם זה שום בעיה. טוב, אולי בעיה קטנה: מכיוון שמקלות תפוחי האדמה הם דקיקים צריך לשמור עליהם שלא יישרפו, כי זה קורה ממש ברגע. אנחנו עדיין מעדיפים את זה על שמן עמוק בכל יום בשנה.
סלט זוקיני
מי שלא טעם מעולם זוקיני טרי מוזמן להתחיל עם המתכון הזה, שהוא מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, ברמה שאפילו אנחנו הופתענו. קצת פרמזן, קצת שקדים קלויים, קצת בזיליקום – ויש לכם את זה לגמרי.

קסטת וניל ביתית
עוד אחד מהמתוקים שאפשר ליהנות מהם בתשלום סמלי של 160 קלוריות – והכיף זה שהוא כל כך קל להכנה, שזה ממש בדיחה. נכון, צריך להכין את הקסטות יום קודם (בכל זאת, גלידה), אבל בחייכם, אין כאן אפילו 10 דקות עבודה.
שבת שלום!