מהלחם עד העוגה: 4 מתכונים לארוחת שבת
היינו רוצים להכניס מנות לבישול ארוך לתנור ולהעמיד סירים מבעבעים בסופ"ש הקרוב, אבל אם להסתמך על תחזית מזג האוויר, יש עוד זמן עד שזה יקרה. בינתיים, קבלו את המדריך המלא לאפיית לחם בבית, זעלוק ממכר של יוסי שטרית, קציצות עוף עם ירקות וקוסקוס וקינוח מנצח ומהיר

לחם
אם נמאס לכם לקנות חלה או כיכר לחם בשישי בבוקר ותמיד חששתם לנסות ולאפות לגמרי בעצמכם את הלחם שלכם, יש לנו את המדריך המושלם שייקח אתכם לשם יד ביד לכיכר הלחם המושלמת, עם הסבר מפורט ותמונות על כל שלב. קדימה, גם אתם יכולים, זה באמת לא כזה מסובך.

סלט חצילים
אוקיי, אז השקעתם והכנתם לחם (היי, זה בסדר גם אם קניתם לחם מוכן), לא מגיע לו ממרח מיוחד וטעים רצח? אז נכון, בשביל הזעלוק הזה של יוסי שטרית צריך ללכלך קצת את הכיריים, אבל הירקות החרוכים האלה יהיו שווים כל דקת קירצוף.

קציצות
אחרי שבוע מבלבל ומורט של שרב, חום ועייפות לא נגמרת, אף אחד לא רוצה מנה כבדה ומפילה, אז הנה יופי של מתכון שמוכן תוך שעה (כולל הבישול, הקיצוץ, האפייה והטיגון). רוטב לימוני קליל לקציצות מזינות וטעימות. אגב, אורז הולך פה טוב כתוספת - לבן, צהוב או ירוק.
עוגת תפוחים
הבטחנו ארוחה קלילה, נכון? העוגה הזאת מקיימת. לא רק שמכינים אותה בצ'יק צ'ק והיא יוצאת סופר טעימה, במהלך השעה שהיא בתנור היא גם תמלא את כל הית בריחות אפייה נעימים.
