3 מתכונים וזהו לארוחת שבת חורפית מושלמת
רק שלושה? כן, כשהמנה העיקרית היא חמין מהסרטים לא צריך להתפזר יותר מדי, אבל דאגנו לסלט מעולה שילווה את החמין ולקינוח שישאיר טעם מתוק לפני שתקרסו לשנ"צ

בחמין הזה של תום פרנץ מתקיים מיזוג בין טשולנט אשכנזי לספרדי, והטעם פשוט מושלם: הפתיתים שכמעט נמסים בבישול האיטי והארוך והופכים לקטיפתיים ורכים במיוחד, ואין מי שלא יתענג על המנה הזו בשבת החורפית הזאת. מה שכן, חשוב מאוד להקפיד שהטשולנט יהיה מכוסה בנוזלים כדי שחס וחלילה לא יתייבש. אחרי כמה שעות בתנור צפויה לכם הפתעה מאוד מאוד משמחת. אה, ומי שאוהב יכול גם להניח קישקע למעלה.
מכיוון שהמנה העיקרית היא פחות או יותר עולם ומלואו (קוביות בשר בקר, פולקעס, עצמות מח, שעועית, תפוחי אדמה וביצים), דרושה לידו רק מנה של ירק טרי ומרענן: עגבניות, בצל ותועפות עשבי תיבול קצוצים. תרגישו חופשי לוותר או להפחית בכמות הפלפל הירוק.

לקינוח וסיומת מתוקה לארוחה בחרנו בעוגה שהפכה לפייבוריטית על חברינו שמקפידים על דיאטת קיטו - ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, בריא באופן שערורייתי וטעים באופן שערורייתי לא פחות!