4 מתכונים פשוטים לארוחת שבת
אפשר להכין ארוחה חגיגית וטעימה גם בלי להיקרע במטבח כל בוקר שישי, הנה: עוף שזורקים לתנור עם רוטב שכולו 3 מרכיבים, אורז שמבשלים עם מלא ירוקים קצוצים, כרובית בתנור ולקינוח עוגה בחושה אליפות

עוף
מנת עוף בתנור טעימה מאוד עם רוטב שכולו 3 מרכיבים: סויה, דבש ושמן. אם אתם רוצים להוסיף לזה משהו - לכו על זה, וגם ניתן להוסיף לתבנית תפוחי אדמה, בצלים וראש שום. מה, אי פעם תפודים ושום הרסו משהו? אף פעם לא.

אורז
מנת האורז של השבוע היא המנה שתדרוש מכם הכי הרבה עבודה, וגם זה יחסי: מבשלים אורז, מטגנים בצל, קוצצים תרד, פטרוזיליה ושמיר ומבשלים ביחד. אם אתם לא מקפידים על כשרות אז מומלץ להוסיף יוגורט או פטה, בכל זאת מדובר במתכון של מסעדת גרקו לספנקוריזו יווני.

כרובית
זה נכון שבפעמים האחרונות שהלכנו על כרובית בארוחת שישי זאת הייתה הכרובית המהוללת של אייל שני, אבל לשם הגיוון: הנה יופי של מנת כרובית שנולדה מאלתור גמור, כמו הרבה מאכלים מעולים: הבלוגרית טליה הדר (או כמו שאתם אולי מכירים אותה - אשת סטייל) בסך הכל חיפשה רעיון נחמד לשלב טחינה במתכון, ונולדה לה כרובית מעולה (ולא נורא אם אין לכם זרעי פשתן, זה עדיין טעים גם בלעדיהם).

עוגת שוקולד צ'יפס
עזבו את היתרון של לערבב הכל בקערה אחת ולשטוף רק קערה אחת, חוץ מלהיות פשוטה כמו שאנחנו אוהבים, הבחושה הזאת טעימה לאללה וקל מאוד להמיר אותה לפרווה: משתמשים בקרם קוקוס או שמנת צמחית (לא ממותקת) במקום שמנת מתוקה.

בתיאבון!