4 מתכונים לארוחת שבת מושלמת
בחום הזה לבשל? אל דאגה, בתוך עמנו אנו חיים, ולכן ארגנו לכם השבוע ארוחה למופת עם מינימום התעסקות במטבח. חזה עוף שלם עם ירקות בתבנית אחת, סלט תפוחי אדמה קר, סלט חסה טעים טעים וקינוח של רולדה עם גלידה קנויה. תסמכו עלינו, יהיה אש

חזה עוף וירקות בתבנית אחת
מרוב שחם לנו אין לנו כוח לחתוך את חזה העוף לרצועות, לא לטגן בצל ולמעשה לא לעשות שום דבר שהוא לא מציל חיים. מה יש לנו כוח לעשות? להשרות חזה עוף שלם במרינדה, לצרוב אותו בקטנה ואז לדחוף לתנור עם כמה ירקות טעימים חתוכים בגסות. כמה כיף שזה גם יוצא טעים ברמות.

סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה זה עניין רגיש, ואנחנו חושבים שתסכימו איתנו שלא מכל אחד אפשר לקחת מתכון לסלט הזה ולהיות רגועים. ממי כן היינו לוקחים מתכון לסלט תפוחי אדמה? מאהרוני למשל, וגם מנירה רוסו - שתי האושיות שעומדות מאחורי המתכון הפשוט והמנצח הזה. ויש גם טיפים, שיבטיחו תוצאה מעולה (בסוד נגיד לכם שאם תוותרו על העוף בפנים לא נגלה לאיש).

סלט חסה
יש הטוענים שמדובר בסלט החסה הטעים שאכלו מימיהם, וזה נשמע די הגיוני: יש בו סוגים שונים של חסה, שקדים פרוסים ותאנים טריות, שמצופים היטב היטב ברוטב של בלסמי, דבש, חרדל, שמן זית ושום. בחום הזה, באמת שלא צריך יותר.

רולדת גלידה
אנחנו לא מצפים מכם להכין גלידה בבית, אל חשש, רק להצטייד באחת שאתם אוהבים, ואז ליצור איתה את הקינוח המופתי הזה - רולדה עם גלידה במקום קרם. מכיוון שפטור בלא קצפת אי אפשר, אנחנו בכל זאת מקשטים איתה את הלמעלה. יש דובדבנים? יאללה, תביאו גם. אושר גדול.