mako
פרסומת

4 מתכונים לארוחת שבת משפחתית מנצחת

סלט עוף רענן ומבריק שלא רואה מיונז ממטר, פסטה עם בשר מפורק, בטטות בתנור עם שדרוג משהו משהו ולקינוח עוגת שיש שאפשר אפילו להגיד עליה שהיא קצת בריאה. יופי של ארוחה סידרנו לכם השבוע

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
המתכון הכי טוב לסלט עוף
סלט עוף הכי טעים שיש | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
הקישור הועתק

סלט עוף הכי טעים בעולם

אנחנו מבינים את הערך שבסלט עוף במיונז, באמת שאנחנו מבינים, אבל בחום הזה אנחנו מעדיפים את הסלטים שלנו קצת פחות כבדים, ובארוחת השבת שלנו אנחנו מעדיפים מנה עם קצת יותר פאסון. ובכלל עוד לא אמרנו שהסלט הזה טעים יותר מכל סלט מיונזי, עם שלל העשבים שבו והרוטב המדויק עם הנגיעה של קליפת הלימון. תנסו, לא תחזרו אחורה.

פסטה ראגו
פסטה ראגו | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

פסטה ראגו

קוראים לה פסטה ראגו אבל היא לגמרי לא מה שאנחנו נוהגים לכנות בולונז - הבשר כאן הוא לא בשר טחון אלא נתח לבישול ארוך שנצלה טוב טוב ואז פורק והוחזר לרוטב, עם חיזוק של קצת ממי הבישול של הפסטה. אם היו מגישים לנו מנה כזאת במסעדה, היינו מוכנים לשלם בשבילה הרבה מאוד כסף. שרק יגישו.

בטטות אפויות בניחוח משכר
בטטות אפויות בניחוח משכר | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

בטטות בתנור

את המיונז שחסכנו לכם בסלט העוף אנחנו מחזירים כאן - אבל אל דאגה, הוא לא מכביד את המנה ולמעשה לא ניכר בה בכלל. הבטטות פשוט יוצאות עסיסיות יותר וטעימות יותר, ולזה בטוח אין לכם התנגדות.

עוגת שיש מקמח כוסמין מלא
עוגת שיש מקמח כוסמין מלא | צילום: קרן אגם, mako אוכל

עוגת שיש מקמח כוסמין מלא

למה קמח כוסמין מלא? כי הוא ממש בריא ולא מפריע להצלחה של העוגה הזאת בכלל. אם יש לכם התנגדות אתם יכולים להחליף אותו בקמח לבן רגיל, אבל למה לכם בעצם.

שבת שלום!