4 מתכונים לארוחת שבת שתמיד תמיד מצליחה
אין ארוחות חג באופק הקרוב ואחרי כל מה שעבר עלינו בשבוע האחרון, תסלחו לנו אבל אין לנו כוחות לארוחה מושקעת. לכן בחרנו 4 מתכונים שכל אחד מהם מעולה וכבר הכנו אותו מספיק כדי לדעת את זה - מהעיקרית ועד הקינוח. השבוע אוכלים טעים לאללה בלי לעבוד קשה

עוף
את המנה העיקרית של השבוע, עוף עם תפוחי אדמה בתיבול ים תיכוני, מכינים באמת בכמה דקות ובמינימום מאמץ: רק חותכים את התפודים ושמים את הכרעיים עם התבלינים בקערה, ומעבירים לשקית קוקי. אוקיי, וגם מחוררים את השקית. זהו. את כל שאר העבודה התנור כבר יעשה.

אורז
ליד העוף בחרנו למשיך עם תוספת מושלמת: פילאף. סיר אורז עם הרבה עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה ונענע), בצל מטוגן, גזר וצנוברים קלויים. מנת אורז חגיגית ושוברת שגרה שתמיד כיף לזלול שאריות ממנה גם ביום של אחרי הארוחה. שימו לב לשטוף ולסנן היטב את האורז הבסמטי, אלו פעולות לא מורכובות שישדרגו פלאים את כל הטעם והמרקם של האורז.
סלט כרוב סגול
הקינמון מהפילאף? תשאירו אותו על השיש כי הוא הולך להיכנס גם לסלט. זה לא סלט הכרוב השגרתי שלכם, ואתם תשמחו שהכרתם אותו. וגם מי שיאכל אצלכם ישמח.

בחושה בננה שוקולד
המתכון הזה הוא מראש בשביל שתי תבניות אינגליש קייק, וזה לא סתם. אחת פשוט לא מספיקה. שילוב מנצח של מייפל, בננות ושוקולד צ'יפס. ומה שיישאר מהתבנית השנייה יבוא מעולה ליד הקפה המנומנם של שבת.
