mako
פרסומת

4 מתכונים מנצחים לארוחת שבת

מתחילים עם תבשיל שמוציא מקינואה את המקסימום ואז עוד קצת, ממשיכים עם העוף הכי מבוקש של רותם ליברזון ועם סלט מיוחד מסלק טרי, ומסיימים בעוגת לוטוס שממש חובה להכין, כי תכף מגיע פסח ומה יהיה עם העוגיות אם לא נזלול אותן מהר

אוכל טוב
mako
פורסם:
תבשיל קינואה עם תרד ופטריות
תבשיל קינואה עם תרד ופטריות | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
הקישור הועתק

תבשיל קינואה עם תרד ופטריות

אחד המתכונים הכי מוצלחים שאנחנו מכירים עם קינואה, שבו היא חוברת לפטריות (גם טריות וגם מיובשות) ולעלי תרד טריים, שעוברים בישול קצר מאוד. מנה שכולה טוב טעם ובריאות, שגם תחזיק מעמד מעולה לארוחת הצהריים שלכם בעבודה ביום ראשון.

עוף צלוי מושלם של רותם ליברזון
עוף צלוי מושלם של רותם ליברזון | צילום: דן פרץ, מטבח אישי

עוף צלוי מושלם

מתכון של רותם ליברזון שהוא פשוט ג'וקר - עדיין לא נמצא מישהו שחשב שהוא לא טעים, או שטעם ולא ביקש את המתכון. אז הנה המתכון, מוזמנים להעביר אותו הלאה ככל שתתבקשו. לא סתם מדובר באחד המתכונים הכי מבוקשים בבלוג שלה (ואגב, תפוחי האדמה כבר בפנים).

סלט סלק חי
צילום: דניה ויינר, ארוחת ילדים, מיכל וקסמן, הוצאת ידיעות ספרים

סלט סלק חי

סלקים טריים, תפוחים חמצמצים, רוטב של חומץ, שמן זית וסילאן ותוספת קטנה של אגוזים, חמוציות ובצל ירוק. מבטיחים לכם שככה עדיין לא אכלתם סלק, ושמהיום תחשבו פעמיים לפני שאתם אוטומטית מבשלים או צולים אותו בתנור. סלק טרי זה הדבר.

עוגת לוטוס שכבות
עוגת לוטוס שכבות | צילום: קרן אגם, mako אוכל

עוגת לוטוס שכבות

מתכון של קרן אגם שלא נולד פרווה אבל יכול לעבור התאמה בקלות. יש בה שכבות, בעוגה הזאת, אבל תסמכו על קרן אגם שאין כאן עבודה מיותרת מצידכם. והכיסוי היפה של העוגיות? קליל: פשוט מסדרים אותן מראש בתחתית התבנית.

שבת שלום!