mako
פרסומת

המתכונים של התכנית השלישית

בתכנית השלישית של "עושים שכונה" עדן הראל ועודד מנשה מגיעים לעשות שכונה בתל אביב ולמצוא את "בשלן העיר". והפעם: אבנר מלכה ופילה דניס ברוטב חלב קוקוס מול סהר שפירא וארטישוק ממולא. כל המתכונים

עושים שכונה
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

אין תמונה
פילה דניס

המתכון של אבנק מלכה: פילה דניס ברוטב חלב קוקוס ומנגו. פילה דג צרוב ועסיסי ברוטב שובב ומתקתק של חלב קוקוס, מנגו וצ'י'לי מתוק
המתכון המלא: פילה דניס ברוטב חלב קוקוס

 

 

 

ארטישוק תקריב
ארטישוק. אפשר להפתיע איתו | צילום: istockphoto, istockphoto

המתכון של סהר שפירא: תחתיות ארטישוק ממולאות. המרקם המיוחד של הארטישוק מתמלא בטעמים מופלאים של קציצות בשר, פטריות ורוטב לימוני עדין

 

 

 

אין תמונה
המג'דרה של עדן

המתכון של עדן הראל: מג'דרה מאורז מלא. משדרגים את התבשיל המוכר באורז מלא, עדשים שחורות וטעמים של בית

המתכון המלא: מג'דרה מאורז מלא

 

 

 

אין תמונה
הטרימיסו של פרנק אזולאי

המתכון של פרנק אזולאי: טרמיסו. הקינוח האיטלקי המפורסם עם בסיס הבישקוטי, שכבות המסקרפונה והשמנת וטעמו המעודן של הקפה.

המתכון המלא: טרמיסו

 

 

 

עושים שכונה. רביעי וחמישי ב -16:00