המתכונים של התכנית השלישית
בתכנית השלישית של "עושים שכונה" עדן הראל ועודד מנשה מגיעים לעשות שכונה בתל אביב ולמצוא את "בשלן העיר". והפעם: אבנר מלכה ופילה דניס ברוטב חלב קוקוס מול סהר שפירא וארטישוק ממולא. כל המתכונים

המתכון של אבנק מלכה: פילה דניס ברוטב חלב קוקוס ומנגו. פילה דג צרוב ועסיסי ברוטב שובב ומתקתק של חלב קוקוס, מנגו וצ'י'לי מתוק
המתכון המלא: פילה דניס ברוטב חלב קוקוס
המתכון של סהר שפירא: תחתיות ארטישוק ממולאות. המרקם המיוחד של הארטישוק מתמלא בטעמים מופלאים של קציצות בשר, פטריות ורוטב לימוני עדין
המתכון המלא: תחתיות ארטישוק מומלאות
המתכון של עדן הראל: מג'דרה מאורז מלא. משדרגים את התבשיל המוכר באורז מלא, עדשים שחורות וטעמים של בית
המתכון המלא: מג'דרה מאורז מלא

המתכון של פרנק אזולאי: טרמיסו. הקינוח האיטלקי המפורסם עם בסיס הבישקוטי, שכבות המסקרפונה והשמנת וטעמו המעודן של הקפה.
המתכון המלא: טרמיסו
עושים שכונה. רביעי וחמישי ב -16:00