mako
פרסומת

המתכונים של התכנית העשירית

הפעם בתכנית טועמים עדן הראל ועודד מנשה מנות בניחוח עולמי - קציצות תוניסאיות ואלו גובי, מאכל הודי מסורתי. עוד בפרק: גלידת וניל בתוספת אספרסו ואמרטו של השף פרנק אזולאי והאורז האסייתי של עדן

עושים שכונה
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
קציצות טוניסאיות
קציצות טוניסאיות ברוטב אדום

המתכון של עדנה עידן: קציצות טוניסאיות ברוטב אדום. קציצות עוף ביתיות ומפתות עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות-פפריקה אדום.

 

 

 

אין תמונה
אלו גובי. תבשיל הודי מסורתי

המתכון של רותם שושני: אלו-גובי - תבשיל הודי מסורתי. תבשיל הודי צמחוני עם תפוחי אדמה, כרובית וגרגרי חומוס בארומה של קארי וג'ינגר

 

 

 

אין תמונה
אורז בסגנון אסייתי

המנה של עדן הראל: אורז בסגנון אסייתי. שילוב של אורז בר ואורז לבן במנה עם ניחוחות מן המזרח, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ולמון גראס.

המתכון המלא: אורז בסגנון אסייתי

 

 

 

אין תמונה
אספרסו אמרטו עם גלידת וניל

המנה של פרנק אזולאי: אספרסו אמרטו עם גלידת וניל. גלידת וניל מפנקת המונחת על שבבי פקאן, מכוסה בליקר שקדים ומוצפת אספרסו משובח.

 

 

 

עושים שכונה. רביעי וחמישי ב -16:00