המתכונים של התכנית העשירית
הפעם בתכנית טועמים עדן הראל ועודד מנשה מנות בניחוח עולמי - קציצות תוניסאיות ואלו גובי, מאכל הודי מסורתי. עוד בפרק: גלידת וניל בתוספת אספרסו ואמרטו של השף פרנק אזולאי והאורז האסייתי של עדן


המתכון של עדנה עידן: קציצות טוניסאיות ברוטב אדום. קציצות עוף ביתיות ומפתות עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות-פפריקה אדום.
המתכון המלא: קציצות טוניסאיות ברוטב אדום

המתכון של רותם שושני: אלו-גובי - תבשיל הודי מסורתי. תבשיל הודי צמחוני עם תפוחי אדמה, כרובית וגרגרי חומוס בארומה של קארי וג'ינגר
המתכון המלא: אלו גובי - תבשיל הודי מסורתי

המנה של עדן הראל: אורז בסגנון אסייתי. שילוב של אורז בר ואורז לבן במנה עם ניחוחות מן המזרח, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ולמון גראס.
המתכון המלא: אורז בסגנון אסייתי

המנה של פרנק אזולאי: אספרסו אמרטו עם גלידת וניל. גלידת וניל מפנקת המונחת על שבבי פקאן, מכוסה בליקר שקדים ומוצפת אספרסו משובח.
המתכון המלא: אספרסו אמרטו עם גלידת וניל
עושים שכונה. רביעי וחמישי ב -16:00