
שניצל כשר לפסח בציפוי תפוצ'יפסשניצל ללא פירורי לחם או פנקו? אין שום בעיה. את הגרסה הזאת לשניצל כשר לפסח הילדים יבקשו לאכול שוב ושוב גם אחרי החג, בזכות ציפוי פריך מתובל וממכר של פירורי תפוצ'יפס![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מכניסים למעבד מזון צ'יפס, כורכום, פפריקה וכמון וטוחנים לפירורים דקים. מעבירים את הפירורים לצלחת עמוקה. 3טורפים בצלחת עמוקה נפרדת ביצים וחרדל. 4טובלים את השניצלים בתערובת הביצה והחרדל, ואז בפירורי הצ'יפס עד שהם מצופים היטב מכל הצדדים. 5מסדרים את השניצלים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-20 דקות ומגישים חם. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel שניצל אפוי בציפוי תפוצ'יפס. כשר לפסח|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |