אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

שניצל כשר לפסח בציפוי תפוצ'יפס

שניצל ללא פירורי לחם או פנקו? אין שום בעיה. את הגרסה הזאת לשניצל כשר לפסח הילדים יבקשו לאכול שוב ושוב גם אחרי החג, בזכות ציפוי פריך מתובל וממכר של פירורי תפוצ'יפס

|mako אוכל| פורסם08:01
שניצל בציפוי תפוצ'יפס (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.5259reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו חזה עוף, פרוס לשניצלים דקים
  • 250 גרם חטיף צ'יפס
  • רבע כפית כורכום
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית כמון
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מכניסים למעבד מזון צ'יפס, כורכום, פפריקה וכמון וטוחנים לפירורים דקים. מעבירים את הפירורים לצלחת עמוקה.

>> מתכונים לפסח

3טורפים בצלחת עמוקה נפרדת ביצים וחרדל.

4טובלים את השניצלים בתערובת הביצה והחרדל, ואז בפירורי הצ'יפס עד שהם מצופים היטב מכל הצדדים.

5מסדרים את השניצלים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-20 דקות ומגישים חם.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

שניצל אפוי בציפוי תפוצ'יפס. כשר לפסחשניצל אפוי בציפוי תפוצ'יפס. כשר לפסח|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il