לחמניות שוקולדמשהו מתוק על הבוקר הוא מבחינתנו חובה, לא רשות. בדיוק מהסיבה הזו החלטנו לפתוח את היום הכי קשה בשבוע עם לחמניות נהדרות של מאפיית לחמים שהשוקולד מגיע כבר בתוכן. בגדול, יותר מזה אנחנו לא צריכיםאורי שפט|"לחם בבית", מאפיית לחמים| פורסם09/11/0913:22 ![]() צילום: דניאל לילה, לחמים  | 
 המצרכים (20 מנות):
 אופן ההכנה:1יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים. 2מוסיפים לקערה לפי הסדר: קמח, מלח, סוכר וחמאה. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה כ-4 דקות עד לאיחוד החומרים. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד כ-4 דקות לקבלת בצק רך וחלק. 3מנמיכים את המהירות ומוסיפים את שבבי השוקולד ואבקת הקקאו, מערבלים בעדינות עד שהם נבלעים בבצק ולא יותר. 4מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות. לשים מעט ביד ומגלגלים את הבצק לכדור. 5מניחים את כדור הבצק בתוך קערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים במקום קריר כ-30 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו. 6מחלקים את הבצק ל-20 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לכדור ומניחים על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה במרווחים שווים. מכסים ומתפיחים כשעה עד שהכדורים כמעט מכפילים את נפחם. 7כ-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים תנור ל-180 מעלות. מורחים את הכדורים בביצה הטרופה ובעזרת סכין קטנה ומשוננת חורצים 2 חריצים קטנים בכל כדור. 8מכניסים את התבניות לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהלחמניות מוכנות. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות | 
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |