פיתה חצ'אפוריהראו את המתכון הזה לגיאורגי אמיתי והוא ינתק איתכם כל קשר בלי לחשוב פעמיים. הראו אותו לכל אדם אחר, שמחפש מה להכין לעצמו ולילדים לארוחת ערב - וזכיתם בתהילת נצח. פיתה, גבנ"צ, ביצה - הכירו את החצ'אפיתה![]() צילום: שרון ברקוביץ, BERKO MADE |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2בעזרת סכין חדה חותכים עיגול גדול בצד העליון של הפיתה. מוציאים ושומרים בצד. 3מורחים את פנים הפיתה ואת השוליים החיצוניים בחמאה. 4מסדרים רצועות גבינה צהובה בתוך הפיתה, כמו" קיר" מסביב לעיגול שהוצאנו. 5פותחים את הביצה בזהירות במרכז הפיתה ומפוררים את הגבינה הבולגרית מלמעלה. 6מפזרים זעתר ושומשום וצולים בתנור כ-15 דקות, או עד שהחלבון מתייצב. מעבירים למצב גריל ומגברים את החום ל-200. צולים עוד 3-2 דקות, עד הזהבה. * אם אוהבים שהביצה נוזלית ממש כדאי לעבור למצב גריל כשהחלבון עדיין לא לחלוטין יציב. * אפשר לצלות את עיגול הפיתה שחתכנו בהתחלה יחד עם החצ'אפיתה. לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק https://www.facebook.com/BERKOMADאו באינסטגרם https://www.instagram.com/berko_made/ בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |