לחם פירות יבשים של מיקי שמוזהירות עם הפיצוחים - תשאירו מקום בבטן לדבר האמיתי: לחם ביתי רך וטוב עם צימוקים, משמשים ושיבולת שועל, היישר מהקונדיטוריה של מיקי שמומיקי שמוhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-a28053d3cf25a11004.htm|mako אוכל| פורסם03/02/1514:36 ![]() צילום: דן לב, mako אוכל  | 
 המצרכים :
 לציפוי:
 אופן ההכנה:1מערבבים בקערה חלב, מים פושרים, שמרים ודבש. 2במיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות אטית קמח מלא, קמח לחם, סובין, שיבולת שועל ומלח. מוסיפים את הקערה עם השמרים והנוזלים ולשים כ-3 דקות במהירות אטית. מגבירים את המהירות לבינונית ולשים עוד כ-5 דקות. מנמיכים את המהירות שוב ומוסיפים את כל הפירות היבשים. לשים רק עד שהם מתפזרים היטב בבצק. 3מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת המטבח. הבצק צריך להכפיל את נפחו. 4מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, יוצרים מכל אחד מהם כדור ומשאירים כ-15 דקות על שולחן העבודה מכוסה במגבת מטבח. לאחר מכן יוצרים את הצורה הסופית ומצפים בתערובת הגרעינים. מתפיחים כשעה. 5מחממים את התנור ל-200 מעלות. מכניסים את התבנית עם הלחם, ומתחתיה תבנית נוספת עם כוס מים חמים, ואופים כ-45 דקות עד שהלחם מעט שחום ויציב. 6מצננים היטב לפני שפורסים. * אפשר ומומלץ להניח לבצק לנוח לילה במקרר. מניחים לו לתפוח בחוץ, מוציאים את האוויר, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר. * ניתן להכין את הלחם בתבניות אינגליש קייק חד פעמיות. >> בואו להיות צרפתים לרגע:מתכון לרטטוי https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/french-recipes/Recipe-0fa4784933f4b41006.htm?Partner=interlinkמהיר וטעים תגיות:לחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dלחמים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%9Dפירות יבשים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%99%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Dט"ו בשבת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%22%D7%95+%D7%91%D7%A9%D7%91%D7%AAמיקי שמו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%99+%D7%A9%D7%9E%D7%95 ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות | 
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |