https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 לחם לבן חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף עלי טימין
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות
  • 2 חבילות פטריות פורצי'ני מושרות במים, קצוצות
  • 150 גר' חמאה אורגנית רכה
  • חצי כוס חלב אורגני
  • 3 ביצים אורגניות
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • חצי כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

קולים מעט את קוביות הלחם בתנור חם עד שהן זהובות ויבשות מעט. שמים בקערה גדולה. -טורפים את הביצים והחלב יחד. טורפים ומרככים מאד את החמאה. -מטגנים במעט חמאה את הבצל, שום, טימין וסלרי כחמש דקות. מוסיפים את הפטריות הקצוצות, מלח ופלפל ומטגנים יחד עוד שתי דקות. -מוסיפים לקערה עם קוביות הלחם את תערובת הביצים והחמאה הרכה ומערבבים היטב. מוסיפים את כל שאר החומרים למעט פירורי הלחם. יוצרים מהתערובת כיכר גדולה ומאורכת. -מורחים נייר כסף במעט חמאה ומפזרים עליו את פירורי הלחם. מניחים את הכיכר על נייר הכסף, עוטפים ומגלגלים את נייר הכסף סביב הכיכר. -אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות כ-45 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il