https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מנת הדגל של גלית

מאפה ממולא בבצל ירוק ופלפלים חריפים

|מאסטר שף| פורסם16:40
מנת הדגל של גלית
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (20 מנות):

לבצק:

  • קילו קמח

  • כף מלח
  • מים חמים
  • כף שמרים

למילוי:

  • 3 חבילות בצל ירוק

  • 5 פלפלים ירוקים חריפים
  • חתיכת שומן ליה (שומן כבש)
  • שמן זית
  • פפריקה אדומה.

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור מראש ל- 200 מעלות 2. מנפים את הקמח, מוסיפים את השמרים והמלח. מתחילים לערבב עם מים כדי שהבצק יצא רך וידבק ליידים. לשים עד שהבצק מתערבב טוב. 3. עוטפים בניליון נצמד ונותנים לו לנוח. 4. בינתיים, קוצצים את הבצל הירוק קטן, קוצצים את הפלפל החריף ואת השומן חותכים לקוביות קטנות. מערבבים את הכל יחד בקערה. 5. מוספים שמן זית ופפריקה אדומה 6. לשים את הבצק כשהידים משומנות (שמן זית) 7. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. פותחים עם היידים חתיכה ומשטחים אותה לרבוע בגודל תבנית אפייה. מניחים על תבנית משומנת מראש ושופכים מעל חצי מהמלית. 8. מניחים מעל חתיכת בצק נוספת וסוגרים את הדפנות כדי שלא יפתח. 9. מכניסים לתנור ל 35-40 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il