המצרכים (40 מנות):לבצק:
 למלית:
 לפירורים:
 לזרייה:
 אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את הקמח, החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. 2מערבבים בקערה את כל רכיבי המלית. 3מכינים את הפירורים לציפוי: מעבדים במעבד מזון את הקמח, החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת פירורית. מעבירים לקופסת פלסטיק ומקפיאים לשעה לפחות. 4מרכיבים את המנה: מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. מרפדים שקעים של תבניות מאפינס (בקוטר 4 ס"מ) בבצק, וממלאים כל אחד במלית בעזרת שק זילוף או כף. מלמעלה מפזרים פירורים מהתערובת שהכנו. מקררים שוב כחצי שעה לפני האפייה. 5אופים ב-175 מעלות כ-40 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים. מפזרים אבקת סוכר ומגישים בטמפרטורת החדר. * ניתן לאפות את הפאי בשתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ. במקרה זה האפייה תהיה ארוכה יותר. יש לצנן את העוגה היטב לפני פריסתה. המתכון פורסם לראשונה באתרבישוליםמבית אסם. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |