אוכל
אוכל

פאי שוקולד ללא אפייה

כן, קראתם נכון - הפאי המקסים בתמונה פה למטה לא ראה תנור מימיו. מערבבים ביסקוויטים או כל סוג עוגיות אחר שאוהבים עם חמאה, ממלאים בגנאש מאיזה שוקולד שרוצים ויש לכם עוגה נהדרת ומהירת הכנה

|mako אוכל| פורסם07:02
פאי שוקולד ללא אפייה (צילום: נטלי לוין, mako אוכל)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
Rating:4.5269reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לקלתית (תבנית 24):

  • 200 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם חמאה, מומסת

למלית:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה

לקישוט:

  • 50 גרם שוקולד חלב או מריר, מגורר
  • 50 גרם שוקולד לבן, מגורר

אופן ההכנה:

1במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת אבקה דקה.

2מוסיפים את החמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.

3מהדקים את הפירורים לתחתית ולדופנות התבנית ליצירת קלתית.

4מכניסים לחצי שעה למקפיא.

5מכינים את המלית: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שכל השוקולד נמס.

6מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה מאוד.

7מוסיפים בערך 2 כפות מהקצפת לתוך השוקולד הנמס ומערבבים היטב לשם השוואת טמפרטורות ומרקמים.

8מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.

9יוצקים את המוס לתוך הקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון.

10מקשטים בשוקולד מריר ולבן בנדיבות.

* הפאי נשמר בכלי סגור במקרר עד שבוע.

* אפשר להשתמש בשוקולד חלב במקום מריר במלית.

* אפשר להשתמש בכל סוג של ביסקוויטים או עוגיות חמאה.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו חלת כדורים טבעונית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il