פאי שוקולד ללא אפייהכן, קראתם נכון - הפאי המקסים בתמונה פה למטה לא ראה תנור מימיו. מערבבים ביסקוויטים או כל סוג עוגיות אחר שאוהבים עם חמאה, ממלאים בגנאש מאיזה שוקולד שרוצים ויש לכם עוגה נהדרת ומהירת הכנהנטלי לוין|mako אוכל| פורסם14/11/1607:02 ![]() צילום: נטלי לוין, mako אוכל |
המצרכים :לקלתית (תבנית 24):
למלית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת אבקה דקה. 2מוסיפים את החמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. 3מהדקים את הפירורים לתחתית ולדופנות התבנית ליצירת קלתית. 4מכניסים לחצי שעה למקפיא. 5מכינים את המלית: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שכל השוקולד נמס. 6מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה מאוד. 7מוסיפים בערך 2 כפות מהקצפת לתוך השוקולד הנמס ומערבבים היטב לשם השוואת טמפרטורות ומרקמים. 8מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד. 9יוצקים את המוס לתוך הקלתית הקרה ומיישרים את החלק העליון. 10מקשטים בשוקולד מריר ולבן בנדיבות. * הפאי נשמר בכלי סגור במקרר עד שבוע. * אפשר להשתמש בשוקולד חלב במקום מריר במלית. * אפשר להשתמש בכל סוג של ביסקוויטים או עוגיות חמאה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |