אוכל
אוכל

פאי שוקולד אישי

כשאנחנו ראינו את המתכון הזה, מיד התחשק לנו להזמין חברים לקפה. קינוח אישי ופרווה לגמרי, שאופים בתבנית של מאפינס וקוצרים מחמאות כאילו מי שישמע

|mako אוכל| פורסם07:45
פאי שוקולד אישי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.574reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לבצק:

  • 1.5 כוסות קמח לבן
  • 1 ביצה
  • רבע כוס מים קרים או חלב קוקוס
  • חצי כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם מרגרינה

למלית:

  • חצי כוס חלב קוקוס
  • 2 כפות שמן
  • חצי כוס סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ביצה
  • 2 כפות קקאו
  • 3 כפות קמח תופח
  • אבקת סוכר, להגשה

אופן ההכנה:

1מעבדים במעבד מזון או ביד את כל החומרים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

2מחממים בסיר קטן את חלב הקוקוס, השמן, הסוכר והשוקולד ומערבבים עד להמסה. מסירים מהאש וטורפים פנימה במטרפה ידנית את הביצה והקקאו. מוסיפים קמח תופח ומערבבים.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר שמתאים לתבנית השקעים. מניחים כל עיגול בצק בשקע וממלאים בבלילה בערך עד האמצע.

5אופים 20 דקות ולא יותר. מצננים ומגישים עם אבקת סוכר.

* המתכון מתאים ל-12 יחידות של תבנית שקעים רגילה, או 24 של תבנית שקעים מיני.

בקרו בבלוג של אינס ואפיק

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת תפוזים וקוקוס חורפית

>> והנה עוגת פודינג שוקולד פסיכית

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il