פאי שוקולד אישיכשאנחנו ראינו את המתכון הזה, מיד התחשק לנו להזמין חברים לקפה. קינוח אישי ופרווה לגמרי, שאופים בתבנית של מאפינס וקוצרים מחמאות כאילו מי שישמעאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם10/12/1407:45 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1מעבדים במעבד מזון או ביד את כל החומרים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 2מחממים בסיר קטן את חלב הקוקוס, השמן, הסוכר והשוקולד ומערבבים עד להמסה. מסירים מהאש וטורפים פנימה במטרפה ידנית את הביצה והקקאו. מוסיפים קמח תופח ומערבבים. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר שמתאים לתבנית השקעים. מניחים כל עיגול בצק בשקע וממלאים בבלילה בערך עד האמצע. 5אופים 20 דקות ולא יותר. מצננים ומגישים עם אבקת סוכר. * המתכון מתאים ל-12 יחידות של תבנית שקעים רגילה, או 24 של תבנית שקעים מיני. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |