מיני פאי בראוניזמתכון נפלא שבו הבראוניז נפגשים עם בצק פריך ונותנים בפה הצגה של ביס מושלם. ולא, לא עלה בדעתנו להשקיע בזה יותר משעה. למה, אנחנו עובדים פה אצל מישהו?![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל  | 
 המצרכים :לבצק (ל-12-14 מאפינס):
 למלית בראוניז:
 לעיטור:
 אופן ההכנה:1הבצק: מעבדים קמח ואבקת סוכר במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים עד לקבלת פירורים. מוסיפים כף מים ומעבדים לכדור (אם הבצק לא מתאחד מוסיפים בכל פעם כפית מים נוספת). אם אין מעבד מזון מכינים את הבצק בקערה, ומפוררים את החמאה פנימה בעזרת האצבעות. 2עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לצינון של חצי שעה. 3מרדדים את הבצק הקר למלבן גדול בעובי 2 מ"מ.  במלוא תפארתם|צילום: קרן אגם, mako אוכל רואים שזה עוד רטוב?|צילום: קרן אגם, mako אוכל4בעזרת חותכן קורצים מהבצק עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מסדרים את עיגולי הבצק בשקעים של תבנית מאפינס ומהדקים לדפנות. מכניסים את התבנית למקפיא ל-15 דקות. 5בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את הבצק 7-8 דקות, עד שהבצק משתזף מעט. 6מכינים את המלית: ממיסים במיקרוגל בקערה חסינת חום שוקולד וחמאה. מערבבים. 7טורפים בקערה ביצים וסוכר 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה (אפשר להקציף במיקסר). מוסיפים תמצית וניל וטורפים שוב. 8מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים לקערת הביצים ומערבבים לתערובת אחידה. 9מוסיפים מלח, מנפים פנימה את הקמח ומערבבים היטב.  בתבנית|צילום: קרן אגם, mako אוכל10בעזרת כף גלידה קפיצית או כל כף אחרת מעבירים את מלית הבראוניז לתוך הבצק הפריך שבתבנית המאפינס. ממלאים עד גובה התבנית. 11אופים 12-13 דקות, עד שקיסם שמוחדר לאמצע התבנית יוצא רטוב קצת עם פירורים לחים (הבראוניז מוכנים כאשר החלק העליון שלהם נראה מוכן וסדוק אבל בפנים הם עדיין מעט רכים). מוציאים ומצננים מעט. שימו לב, זמן האפייה בבראוניז חשוב ביותר - אם מפספסים ואופים אותם קצת יותר ממה שנדרש הם הופכים לעוגת שוקולד, וחבל. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |