עוגת רולדה מהירהבחוץ עוגת שוקולית, בפנים קצפת פשוטה ומלמעלה עיטורים של חטיף מקופלת: קבלו את הרולדה הכי זריזה והכי מגרה שהכנתם בחייכם![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:** המתכון נוסה ונערך מחדש ביוני 2021 ** 1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2שמים בקערת המיקסר את הביצים, השמן, הסוכר והמלח ומקציפים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה, כ-5 דקות. 3מנפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה ואבקת השוקו ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומשמנים אותו. 5שופכים את הבלילה על נייר האפייה ומיישרים באופן שווה בעזרת מרית. מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות עד להתייצבות (זהירות לא לייבש!). מוציאים מהתנור, מגלגלים עם נייר האפייה ומצננים. 6פותחים את יריעת הבצק בזהירות. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, מורחים על הבצק, מפרידים בעדינות את שולי הבצק מנייר האפייה ומגלגלים. 7ממיסים בזהירות במיקרו (או בבן מארי) את השוקולד לציפוי. מכניסים לשקית זילוף וגוזרים חור קטנטן.מזלפים קווי שוקולדעל הרולדהמצד לצד, ומפזרים מלמעלה שברי מקופלת. שומרים בקירור. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |