סופלה שוקולדאין כמו לקבל תבנית אישית קטנה וחמה שכל כולה שוקולד והיא רק בשבילכם. קבלו את המתכון של יעל קצב לסופלה שוקולד מהיר שלא קורס לתוך עצמו והליבה שלו נוזלית ומענגת. מי אמר שסופלה שוקולד זה רק לחורף? |
המצרכים (6 מנות):ל-6 מנות אישיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולדים, ומערבבים לאיחוד. 3 מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לקערת השוקולד המומס ומערבבים לאיחוד. 4 מברישים את תבניות הסופלה האישיות (אלה צריכות להיות קערות מתאימות לאפייה) במעט חמאה מומסת ומפזקים סוכר שיידבק לדפנות התבנית (כמו בסרטון). 5 יוצקים את הבלילה עד לחצי-שלושת רבעי מגובה של כל תבנית אישית. 6 מכניסים לתנור למשך 8-10 דקות (שימו לב לא לאפות מידי את הסופלה, כדי שהליבה תישא נוזלית). 7 מפדרים אבקת סוכר ומגישים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ![]() ![]() בתיאבון! ![]() |