1 מחממים תנור ל-170 מעלות, טורבו.
2 טורפים את הביצים בקערה בעזרת מטרפה. מוסיפים את הסוכר בזרם דק וממשיכים לטרוף לקבלת קצף תפוח.
עוגת מייפל ואגוזים | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
עוגת מייפל ואגוזים של חנושה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
3 מוסיפים את הנוזלים - השמן, מיץ תפוזים והווניל - וטורפים. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה (ולא יותר).
4 מערבבים בקערה קטנה את האגוזים והקינמון.
5 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית (או תבניות) משומנת או מרופדת נייר אפייה.
6 אופים 15-20 דקות, מוציאים ומפזרים את תערובת האגוזים (ככה הם לא ישקעו לתחתית העוגה). אופים עוד 15-30 דקות (תלוי בתנור), עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
7 מזלפים מייפל על העוגה החמה.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה