1 מחממים תנור ל-170 מעלות, חום עליון ותחתון.
2 מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
3 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים אחד אחד.
4 מוסיפים את השמן בזרם דק, ואחריו את מיץ התפוזים ואת הווניל.
5 מוסיפים קמח תופח, פרג וקוקוס ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
6 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת קלות ואופים 50-60 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש (משך האפייה עשוי להשתנות מתנור לתנור). מניחים לצינון.
7 מחלצים את העוגה מהתבנית. אפשר לפזר אבקת סוכר.
עוגת תפוזים, פרג וקוקוס. מוכרחים להמשיך ליישר | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
פרג וקוקוס - שילוב מושלם לא רק בפסח | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
בתיאבון!