
שיפודי פרגית בגריל, ריזוטו עדשים ועגבנייה צלויההמנגל העממי משתדרג לארוחת גורמה טעימה ועסיסית![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
לתוספות
אופן ההכנה:1חותכים את הפרגיות, הבצל והפלפל לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ. 2מתבלים במלח, פלפל, סומק, חומץ ושמן זית. משפדים בשיפודי עץ שהושרו במשך כעשר דקות במים. 3צורבים את הנתחים במחבת פסים או על מנגל פחמים - המעניק לנתח טעמים עשירים בהרבה. 4להכנת המג'דרה: מבשלים את העדשים בסיר קטן במשך 25 דקות, עד שהעדשים הופכות לרכות. מסננים ומניחים בצד. 5מאדים את האורז בסיר בעל תחתית כפולה, עם תוספת של מעט שמן זית - עד שהאורז הופך חם. 6מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מים חמים, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה במשך כ-15 דקות עד שהאורז מוכן. 7במחבת נוספת מטגנים בצל עם מעט שמן זית (עד שמזהיב), מוסיפים את האורז והעדשים ומתבלים במעט כמון ושמן. 8חותכים שתי עגבניות לחצי, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית וצורבים על מחבת פסים חמה או על הגריל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |