
המצרכים (6 מנות):
למרינדה:
להגשה:
אופן ההכנה:1דופקים את חזה העוף בעזרת פטיש שניצלים לעובי דק ככל האפשר. חותכים אותם לרצועות באורך 10 ס"מ, מניחים תמר מגולען בקצה אחד וכורכים לגלילה. 2חותכים את החלק העבה של הבצלים לקטעים של 1-2 ס"מ. משפדים בצל, גלילת עוף ממולאת ושוב בצל על שיפודי במבוק קצרים. מניחים בתבנית רדודה, רצוי בשכבה אחת. 3מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה ומושחים את השיפודים בתערובת. משהים שעה. 4צולים את השיפודים מתחת לגריל בתנור הביתי או על גריל פחמים דקות אחדות מכל צד. מסירים מהאש ומושחים את שארית המרינדה. 5מגישים בלוויית רוטב סויה או רוטב טריאקי, לטבילה. 1.מרדדים את חזה העוף בעזרת פטיש שניצלים לעובי דק ככל האפשר. חותכים אותם לרצועות באורך 10 ס"מ, מניחים תמר מגולען בקצה אחד וכורכים לגלילה. 2.חותכים את החלק העבה של הבצלים לקטעים של 1 – 2 ס"מ. משפדים בצל, גלילת עוף ממולאת ושוב בצל על שפודי במבוק קצרים. מניחים בתבנית רדודה, רצוי בשכבה אחת. 3.מערבבים היטב את כל חומרי המשרה ומושחים את השפודים בתערובת. משהים שעה. 4.צולים את השפודים מתחת לגריל בתנור הביתי או על גריל פחמים דקות אחדות מכל צד. מסירים מהאש ומושחים את שארית המשרה. 5.מגישים בלוויית רוטב סויה או רוטב טריאקי, לטבילה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |