
שניצל תירס וחזה עוףהוא רך, הוא קריספי והוא נראה כמו שניצל עוף לכל דבר - אבל האמת היא שמדובר בשניצל תירס, עם גרגירים וקמח תירס, שעוצב בידיים רטובות לצורה המתאימה. אפשר לטגן, אפשר לאפות, חובה להכין לילדים
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
שניצל תירס - טיגון | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
3 יוצרים צורות שניצל בידיים רטובות וטובלים בפירורי לחם לציפוי מלא. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. 4 מרססים ספריי שמן ואופים עד הזהבה (כ-15 דקות), או מטגנים בשמן כמו שניצל רגיל. מגישים חם חם.
שניצל תירס - אפייה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
|