
פרגיות בקרם קוקוסמה קשורה מטבוחה לקרם קוקוס? תטעמו את הפרגיות האלה והתשובה תהיה ברורה: מתאים, לא מתאים - זה פשוט רוטב פצצה. מצאנו את אחת הדרכים היותר טעימות להכין פרגיות, ואנחנו לא מתכוונים לשחרר
טל מאירי
| mako אוכל
| פורסם 15/04/25 10:39
צילום: טל מאירי
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הפרגיות במחבת עם 3 כפות שמן זית מעל אש בינונית-גבוהה. מתחילים בצד של העור, וכשהשוליים משנים צבע הופכים לצד השני. 2 במקביל, במחבת נפרדת, מטגנים את הבצל בשמן זית. מוסיפים את השום והברוקולי. מוזגים את קרם הקוקוס ומוסיפים כף מהמטבוחה. 3 מוסיפים את הפרגיות למחבת עם הרוטב ומבשלים עוד 10 דקות לפחות על אש נמוכה. 4 מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס. 5 מעבירים לכלי הגשה ומגישים.
מטבוחת תנור | צילום:
טל מאירי, mako אוכל
** במתכון המקורי משתמשים לא סתם במטבוחה אלא במטבוחת תנור: מחממים תנור לחום הכי גבוה (מצב גריל או 250 מעלות טורבו). חותכים גס 5–6 עגבניות, בצל, שיניים מראש שום שלם, 2 פלפלים ירוקים חריפים וגמבה (ללא הליבה). מערבבים את הירקות עם כף שטוחה של מלח ושמן זית, ומשטחים על תבנית עם שוליים מעט גבוהים. צולים בתנור הלוהט ומערבבים כל 20 דקות, עד לירידת נפח והשחמה יפה. טוחנים גס בבלנדר מוט לכמה שניות. שומרים במקרר. >> באינסטגרם של טל תמצאו עוד מתכונים מעולים חג שמח!
|