
פשטידת תירס אלוהיתאנחנו בטוחים שאכלתם אי אלו פשטידות תירס בחיים, אבל אנחנו יכולים להבטיח לכם שכזאת עוד לא טעמתם. מתוך התפריט של דליה לערב מיוחד בקפה רביבה וסיליהדליה אלחדף|mako אוכל| פורסם07/02/1314:09 ![]() צילום: דליה אלחדף, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מסירים את שיני התירס מהקלח בעזרת סכין, וטוחנים מעט במעבד מזון. 2מוסיפים את החמאה, הביצים, הסוכר, המלח והקמח וטוחנים יחד. 3משמנים תבנית מלבנית בינונית ומשטחים חצי מהכמות של עיסת התירס. מפזרים את הגבינה הצפתית הרכה ומכסים בחצי השני של העיסה. 4מפזרים למעלה את הצפתית הקשה (אפשר לערבב אותה עם 50 גרם פרמזן, אם רוצים). 5אופים בתנור שחומם מראש ל-170-180 מעלות כ-45 דקות, עד שהפשטידה משחימה מכל הכיוונים. >> נזכרתם בארפה של דליה? עוד לא מאוחר להכין! הפשטידה הזו, ועוד מנות מעולות מהמטבח של דליה, יככבו בראשון הקרוב בערב מיוחד שייערך בקפהרביבה וסיליה.
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |