אוכל
אוכל

מונט בלנק - קינוח ערמונים ושטרויזל פקאן

קינוחים אישיים עם שכבות של קרם ערמונים, קצפת ופירורי בצק נימוכים

|השף הלבן, תנובה| פורסם20:45
מונט בלנק - קינוח ערמונים ושטרויזל פקאן (צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה)
צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה
Rating:425reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 פחית מחית ערמונים מתוקה (ניתן להשיג במעדניות וחנויות מתמחות)

שטרויזל חמאה פקאן:

  • ¾ כוס (100גרם) קמח
  • ¼ כוס (50 גרם) סוכר
  • ¾ כוס (100 גרם) אגוזי פקאן, קצוצים גס
  • ½ כפית מלח ים
  • 100 גרם חמאה, מומסת

אופן ההכנה:

1להכנת השטרויזל, מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2בקערה קטנה מניחים קמח, סוכר, אגוזי פקאן ומלח ומערבבים. מוסיפים את החמאה המומסת ובעזרת האצבעות מעבדים לתערובת פירורית.

3מפזרים שכבה אחידה של התערובת בתבנית, אופים עד להזהבה, כ-30 דקות, ומניחים בצד.

4מפוררים את השטרויזל לפרורים (ניתן להכין מראש ולאחסן בקופסה אטומה עד השימוש).

5מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.

6להרכבת המנה, מניחים בתחתית 4 כוסות הגשה מעט מהשטרויזל. מניחים מעל שכבה של מחית ערמונים ומעליה קצפת. מחלקים את שטרויזל הפקאן בין המנות ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il