
מונט בלנק - קינוח ערמונים ושטרויזל פקאןקינוחים אישיים עם שכבות של קרם ערמונים, קצפת ופירורי בצק נימוכיםנעמי אבליוביץ'|השף הלבן, תנובה| פורסם17/04/1320:45 ![]() צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה  | 
 המצרכים (4 מנות):
 שטרויזל חמאה פקאן:
 אופן ההכנה:1להכנת השטרויזל, מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2בקערה קטנה מניחים קמח, סוכר, אגוזי פקאן ומלח ומערבבים. מוסיפים את החמאה המומסת ובעזרת האצבעות מעבדים לתערובת פירורית. 3מפזרים שכבה אחידה של התערובת בתבנית, אופים עד להזהבה, כ-30 דקות, ומניחים בצד. 4מפוררים את השטרויזל לפרורים (ניתן להכין מראש ולאחסן בקופסה אטומה עד השימוש). 5מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. 6להרכבת המנה, מניחים בתחתית 4 כוסות הגשה מעט מהשטרויזל. מניחים מעל שכבה של מחית ערמונים ומעליה קצפת. מחלקים את שטרויזל הפקאן בין המנות ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |