
 המצרכים (8 מנות):לבסיס:
 למלית:
 לעיטור:
 אופן ההכנה:1להכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה המומסת והברס ומערבבים היטב לקבלת תערובת פירורית ולחה. מניחים בכל כוס הגשה כ-2-3 כפיות. 2להכנת המלית: בקערה גדולה מערבבים יחד את הגבינה וריבת החלב לקבלת תערובת אחידה. 3מקציפים בקערת המיקסר מכל אחד (250 מ"ל) של שמנת מתוקה (אין צורך לשטוף את הקערה). מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך תערובת הגבינה ונזהרים שלא לפגוע במרקם הרך והאוורירי. מעבירים לשק זילוף. מקציפים שוב במיקסר את יתרת השמנת המתוקה (מכל אחד) הפעם יחד עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף. 4מזלפים על גבי הבסיס מעט מתערובת ריבת החלב לסירוגין עם הקצפת, עד לקבלת 2 שכבות מכל סוג. שומרים בקירור למשך 4 שעות לפניי ההגשה. 5לעיטור: מזלפים מעל מעט ריבת חלב ומפזרים את הברס. * בקרו בבלוג של חן -מתוקים שלי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |