
המצרכים (9 מנות):למאפינס:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית מאפינס ומרפדים אותה ב-9 עטרות נייר (מנז'טים). 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר.
מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
3 בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל.
בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
4 מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים רק עד אחידות ולא יותר.
מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
5 מעבירים את הבלילה למנז'טים (אפשר לזלף ואפשר גם עם כף) עד למחצית מהגובה, מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה.
מעבירים את הבלילה למנז'טים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
אם לא תכסו את הריבה בעוד בלילה, המאפינס לא יתפחו באפייה ויקבלו כיפה | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
6 אופים כ-25 עד 30 דקות.
טא-דא-דם! | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
לבלוג של עידית - טעים!
|