1פורסים את התפוחים על קליפתם דק ככל הניתן, אין צורך להוציא את הליבה. מי שיש לו מנדולינה - עדיף להשתמש בה לחיתוך, אבל גם סכין ייתן תוצאה טובה.
2מניחים את התפוחים הפרוסים בקערה עם מיץ לימון, כדי שלא ישחירו.
3בקערית קטנה מערבבים את הסוכר עם הקינמון (והמוסקט אם רוצים). מסדרים את התפוחים הפרוסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה באופן לא חופף, אבל צמוד. מפזרים מעליהם את הסוכר והקינמון.
4אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות במשך שעה וחצי-שעתיים, עד שהתפוחים מתכווצים, מזהיבים והופכים פריכים. ניתן להפוך באמצע האפייה את התפוחים, אך זה לא חובה. מצננים לחלוטין ומעבירים לקופסה אטומה.