1 מערבבים את מרכיבי המלית ומחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מברישים דף פילו בשמן, מניחים עליו דף נוסף ומברישים גם אותו.
3 מניחים בקצה הדפים שורה של מלית ומגלגלים (ראו בסרטון). מעבירים את הגליל לתבנית משומנת.
4 ממשיכים כך עם כל כמות דפי הפילו והמלית.
5 מברישים את גלילי הפילו במעט שמן ואופים עד הזהבה, כ-20 דקות (תלוי בתנור, תמיד עדיף לא לסמוך על הזמנים ולהסתכל מה מצב הבצק. אם תוציאו את הבקלאוות מהתנור כשהן בהירות מדי - תפסידו את הפריכות).
6 מזלפים מייפל מיד עם היציאה מהתנור, ומפזרים פיסטוק טחון (לא חובה אבל מוסיף). מצננים.
7 חותכים ומגישים.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
** הבקלאוות יישמרו בכלי אטום עד ארבעה ימים.