
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1חותכים את הדג לקוביות של בערך 1 ס"מ. 2קוצצים את הבצל, הפלפל והכוסברה ומוסיפים את מיץ הלימון. 3מערבבים את כל המרכיבים. את האבוקדו אפשר לחתוך לקוביות קטנות או לסדר בתחתית הצלחת בחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל.חותכים את הגזר בקולפן כך שיתקבלו רצועות. יוצרים לולאה מהגזר, ומכניסים לתוכה את התערובת. מגישים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |