אוכל
אוכל
דגים

סביצ'ה

דג נא עם בצל, כוסברה ולימון, מוגש עם אבוקדו ונתחי גזר דקיקים. לא תאמינו כמה זה קל

|מאסטר שף| פורסם20:21
סביצ'ה ריברה (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:3.937reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • דג לבן
  • בצל סגול
  • פלפל אדום חריף
  • כוסברה
  • מיץ מלימון אחד
  • אבוקדו
  • מלח ופלפל

להגשה:

  • גזר

אופן ההכנה:

1חותכים את הדג לקוביות של בערך 1 ס"מ.

2קוצצים את הבצל, הפלפל והכוסברה ומוסיפים את מיץ הלימון.

3מערבבים את כל המרכיבים. את האבוקדו אפשר לחתוך לקוביות קטנות או לסדר בתחתית הצלחת בחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל.חותכים את הגזר בקולפן כך שיתקבלו רצועות. יוצרים לולאה מהגזר, ומכניסים לתוכה את התערובת. מגישים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il