אוכל
אוכל
דגים

פילה דג צלוי

פילטים של דג מטוגנים בשמן ובחמאה שכל מה שהם צריכים זה נגיעות מלח אטלנטי איכותי ופלפל שחור

|מאסטר שף VIP| פורסם13:05
פילה לוקוס בפלפלים (צילום: קשת)
צילום: קשת
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • שמן זית
  • חמאה
  • פילטים של דג לבן (איזה שאוהבים)
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1במחבת קרמי ממיסים שמן זית וחמאה על להבה גבוהה. כשהמחבת לוהט, מניחים את הפילטים על צד העור ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.

2מטגנים על להבה גבוהה כ-6 דקות, עד שהעור קריספי והדג כמעט מוכן. הופכים ומטגנים עוד 5 דקות.

* אם הדג מפולט דק, מטגנים בצד השני רק 2 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il