אוכל
אוכל
דגים

טריו סביצ'ה מלוקוס, סלמון וטונה אדומה

מנה ראשונה של שלושה סוגים של סביצ'ה משלושה סוגי דגים

|מאסטר שף| פורסם12:40
גמר מאסטר שף: המנה הראשונה של מסרט (תמונת AVI: mako)
Rating:3.842reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

סביצ'ה קליפורניה:

  • סלמון

  • 1 בצל שאלוט
  • 1 אבוקדו
  • 1 לימון
  • 1 גזר

סביצ'ה אתיופי:

  • טונה

  • עלי קייל (כרוב עלים)
  • 1 בצל שאלוט
  • תבלינים אתיופיים
  • לימון

סביצ'ה אוריינטל:

  • לוקוס

  • עירית
  • אצות
  • חומץ יוזו

אופן ההכנה:

1קוצצים את הדגים בנפרד כל אחד ומניחים בשלוש קערות.

2מעל הסלמון מזליפים לימון, מעל הטונה מזליפים לימון ומעל הלוקוס יוזו ומתבלים את הדגים במלח ופלפל .

3לאחר 15 דקות מוסיפים לדגים את שאר המרכיבים: לסלמון קוצצים בצל שאלוט קצוץ, מוסיפים אבוקדו וגזר ומערבבים. לטונה מוסיפים בצל שאלוט קצוץ, תבלינים אתיופיים. בנוסף, שמים את הקייל ברינג ומטגנים אותו עד שהוא נהפך קריספי ומוסיפים לדג. ללוקוס: מוסיפים עירית ואצות.

4הדגים מוגשים בצורה עגולה לאחר שימוש ברינג, כלומר כשלושה דיסקים כשעליהם המרכיבים השונים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il