
 אני אוהב לוקוס במנה הזאת, אבל היא מוצלחת מאוד עם כל דג ים לבן טורף אחר, כגון פרידה, וגם עם דגי חקלאות ימית, כגון דניס ובס. אני מגיש את המנה עם תפוחי אדמה קטנטנים מבושלים ומגולגלים בחמאה שחוממו במחבת לפני ההגשה. המצרכים (4 מנות):
 אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית או החמאה ומטגנים קלות את העגבניות. מוסיפים חומץ בלסמי וצלפים. ממליחים בחומר שבחרתם ומקפיצים מעט יחד. 2. מטגנים טיגון קצר מאוד את הפילטים במחבת עם שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, לעשר דקות בערך. משך הטיגון תלוי בעובי הפילט: ככל שהוא עבה יותר כך הטיגון ממושך יותר. 3. מוציאים את הפילטים וממליחים מעט. מניחים על צלחת הגשה. 4. בתחתית תבנית האפייה נותר מעט נוזל שהגירו הדגים. מוסיפים את הנוזל לרוטב ושופכים את הרוטב על הדג. מפזרים שמיר ופטרוזיליה ומגישים מיד. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |