
סביצ'ה עם מיני סלט קפרזהצריך להתחיל להיערך לשובו של הקיץ עם מנה דלת קלוריות במיוחד, אבל מרשימה מאין כמוה![]() צילום: אינה קראבצקי |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מסדרים את פרוסות הדגים בין שני ניירות אפייה ומשטחים עם הצד החלק של פטיש שניצלים לעובי דק מאוד (ככה המנה תיראה גדולה יותר). 2מסדרים את הדגים על צלחת שטוחה, מתבלים במלח ,פלפל, שמן זית ומעט מיץ לימון, ומפזרים בצורה חופשית את העגבניות, המוצרלה, הבזיליקום, הצנונית והעירית. 3זולפים עוד טיפה מלח ושמן זית, ומטפטפים מעל הכל קצת חומץ בלסמי. מגישים עם לחם לבן קריספי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |