אוכל
אוכל
דגים

סביצ'ה עם מיני סלט קפרזה

צריך להתחיל להיערך לשובו של הקיץ עם מנה דלת קלוריות במיוחד, אבל מרשימה מאין כמוה

|mako| פורסם15:46
סביצ'ה עם מיני סלט קפרזה (צילום: אינה קראבצקי)
צילום: אינה קראבצקי
Rating:2.58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 400 גרם דג מוסר – מפולט וחתוך לפרוסות דקות כנגד הסיבים (בקשו מהמוכר לפרוס לכם את הפילה דק)
  • 8 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 8 כדורים של בייבי מוצרלה קרועים לחצאים
  • חופן עלי בזיליקום קטנים
  • 2 צנוניות חתוכות לג'וליאנים דקים
  • חופן עירית קצוצה
  • שמן זית
  • מיץ מלימון טרי
  • חומץ בלסמי מצומצם (מוצר מדהים, שהיום ניתן למצוא בכל מעדנייה)
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מסדרים את פרוסות הדגים בין שני ניירות אפייה ומשטחים עם הצד החלק של פטיש שניצלים לעובי דק מאוד (ככה המנה תיראה גדולה יותר).

2מסדרים את הדגים על צלחת שטוחה, מתבלים במלח ,פלפל, שמן זית ומעט מיץ לימון, ומפזרים בצורה חופשית את העגבניות, המוצרלה, הבזיליקום, הצנונית והעירית.

3זולפים עוד טיפה מלח ושמן זית, ומטפטפים מעל הכל קצת חומץ בלסמי. מגישים עם לחם לבן קריספי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il